Kort ventetid:

Få en bedre hverdag
med et besøk hos meg

I mer enn 13 år har jeg hjulpet folk til å redusere eller bli kvitt smerter og plager i kroppene, og gitt dem en bedre hverdag. Jeg er lidenskaplig opptatt av hvordan kroppen fungerer, og har utdannelse fra universitetet - samt er veldig flink til å oppdatere meg på det siste innen mitt fagfelt. Det gir deg mye bedre behandling. 

Jeg kan hjelpe deg med:

  • å bli kvitt fysiske plager
  • å bli kvitt smerter
  • raskere helbredelse av forstuing
  • med mer

..som hjelper deg å få en bedre hverdag.

Moderne fysioterapi som fungerer

Jeg lytter til deg, og finner ut hva som gir deg plagene du har. Noen ganger sitter ikke årsaken der smerten er, og uten kunnskap om hvordan kroppen fungerer er det vanskelig å gjøre rett endring.

Når jeg har funnet årsaken behandler jeg den, og du vil da ofte oppleve at plagen gir seg der og da. Veldig ofte kjenner folk at det gjør veldig vondt når jeg starter, men at dette knapt er merkbar etter 10-30 minutter med behandling. 

I tillegg vil jeg ofte gi deg enkle øvelser du kan gjøre hjemme, uten dyrt utstyr. Disse enkle øvelsene kan du gjøre som en vane, og dermed unngå at plagene kommer tilbake. 

Alle fungerer bedre når de ikke har plager, du også.

Hvor mye hindrer dine plager deg i hverdagen?

Jeg har hørt folk fortelle at de nærmest er "apatiske" på jobb, fordi nakke- og skulderplagene er så vonde. Når de da etter 10 minutters behandling er gode igjen, så er det gull verdt. Ikke bare for den enkelte, men også arbeidsgiver og familie. 

I stedet for å dytte innpå smertestillende (som også koster en del over tid), og få uante plager av dette. Så er det bedre å få behandling for det som egentlig er årsaken til plagene, og dermed bli kvitt det hele. 

Med mine mer enn 13 års erfaring med å finne årsak til plager i kroppen, behandle og følge opp - har jeg gitt flere hundre personer en bedre hverdag.


Bestill derfor en time her og nå, og få vite når du kan få neste behandling

Klikk på knappen "Book time nå!" og velg type behandling du ønsker, og tidspunkt. Du får bekreftelse med én gang, og du kan glede deg til å få hjelp med å bli kvitt din plage.

Haster det? - Book en time her og nå, og send meg beskjed om at du trenger rask hjelp. Jeg vil da se om jeg kan finne en ledig inneklemt time til deg, eller ringe deg hvis jeg får en plutselig avbestilling.

Bestill time nå
- og få med:

Dette får du med i din time (uten ekstra kostnad):
Analyse av kroppen, Verdt kr 600.
Korrigere årsaker til smerte, verdt mye.
Hjemmeøvelser, Verdi kr 290.
Hefte: "Bli kvitt nakkesmertene", Verdt kr 350.
Samlet verdi kr 1240,-  Du får det med uten ekstra kostnad ved bestilling her og nå!
"Det var fantastisk å gå ut fra klinikken. Som en ny verden. Ryggsmerten var borte, og jeg følte jeg kunne puste igjen. Du verden hvor mye bedre!"
Eli Snakkesalig
"Har hatt vondt i beinet i 3 måneder, og det er nå nesten borte etter kun to behandlinger. Anbefaler Terapeut 3 på det varmeste!"
Roar Brølekor
Fill out my online form.